Ulaznica za predstavljanje knjige Zorana Predina

Special cijena 36,00 kn Redovna cijena 40,00 kn
  • Težina: 1 g

Zoran Predin predstavit će svoju zbirku priča Glavom kroz zid u intimnom ambijentu Zagrebačkog kazališta mladih, gdje će u razgovoru s Andrijom Škarom, osim onih o knjizi i pisanju, otkriti i mnoge dosad nepoznate detalje iz vlastitog života, razjasniti zašto ga bije glas nepopravljivog romantika i koliko je teško zadržati takvu reputaciju, rasvijetliti vlastite kreativne procese i prišapnuti nam tajne koje stoje iza njegovih najboljih i najpoznatijih pjesama. 

Na predstavljanju će sudjelovati i nekoliko gostiju iznenađenja koji su ovog velikog kantautora, pjesnika i pjevača pratili kroz različite faze njegove karijere i kroz čija će se svjedočanstva pred vama otkriti Zoran Predin kakvog još niste upoznali. Ovaj jedinstveni društveni događaj izvanredna je prilika da izbliza, intimno upoznate čovjeka kojega ste dosad mogli samo slušati! 

Predstavljanje zbirke priča Glavom kroz zid održat će se 4. veljače u 20 h u Zagrebačkom kazalištu mladih. Ulaznica za promociju stoji 40 kuna i vrijedi kao vaučer za kupnju knjige na promociji (od pune cijene knjige s vaučerom se odbija 40 kuna). Ulaznice je moguće kupiti na ovoj stranici Frakturinog web-shopa i u knjižarama Znanje (Gajeva 1), Menart (Avenue Mall) i Hoću knjigu (City Centar one West) ili naručiti na prodaja@fraktura.hr.

Svakog posjetitelja čeka poklon vrećica s posebnim darovima naših sponzora – Jana, Nivea, Barcaffe, Pivovara Laško, Kraš, a nakon predstavljanja autor će potpisivati knjige i nastavljamo druženje uz glazbu i mini-domjenak. Medijski pokrovitelji predstavljanja su 24 sata, Express,  Radio 101, Tportal i Journal.

Ako ulaznice kupujete preko Frakturina web-shopa, možete ih podići na blagajni Zagrebačkog kazališta mladih dan nakon kupovine ili Vam mogu stići na kućnu adresu, ovisno o izboru načina plaćanja.

Načini plaćanja na Frakturinom web-shopu su:

  • On-line plaćanje kreditnom karticom. Na e-mail dobivate potvrdu narudžbe s kojom ćete prvog sljedećeg dana na blagajni ZKM-a moći podići svoje ulaznice. Blagajna radnim danom radi od 10.00 do 20.00, a subotom od 10.00 do 14.00 sati. 
  • Internet bankarstvo, opća uplatnica. Podaci o plaćanju poslani su na Vašu e-mail adresu u potvrdi narudžbe. Kada registriramo Vašu uplatu, s e-mailom potvrde narudžbe moći ćete dan nakon te registracije podići ulaznicu na blagajni ZKM-a. Blagajna radnim danom radi od 10.00 do 20.00, a subotom od 10.00 do 14.00 sati. 
  • Gotovina  pouzećem. 25 kn poštarine dodat će se iznosu cijene ulaznice/a i u tom slučaju ulaznice se kupuju najkasnije tjedan dana prije samog događaja (do 28. siječnja). Pošiljka dolazi na Vašu kućnu adresu u roku od tri radna dana.

Ako ih preostane, ulaznice će se moći kupiti u Zagrebačkom kazalištu mladih na dan predstavljanja, od 18:30 sati.