U svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja ova stranica koristi kolačiće. Prema regulacijama Europske unije potreban nam je vaš pristanak za postavljanje kolačića. Saznajte više .
Sirove slasti
Krvavi obračun u svijetu jela i kuhara
-
Jezik izvornika: engleski
-
Prijevod: Dijana Štambak
-
Broj stranica: 272
-
Datum izdanja: lipanj 2013.
-
ISBN: 978-953266487-4
-
Naslov izvornika: Medium Raw
-
Vrsta uveza: meki
-
Visina: 225 mm
-
Težina: 340 g
-
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 6,64 € / 50,03 kn
Rok isporuke: tri radna dana.
Besplatna dostava: za narudžbe iznad 33,20 €.
Vrijedi za područje Republike Hrvatske.
Anthony Bourdain vraća se na scenu knjigom Sirove slasti pišući o visokoj kuhinji i niskim strastima - jednako kvalitetno, zanimljivo i žestoko kao i dosad. Ne postoji iskreniji pojedinac među slavnim šefovima kuhinja. A upravo ga to razlikuje od ostatka medijske gastroscene u čijem je stvaranju sudjelovao.
Najkontroverzniji suvremeni američki kuhar u nastavku legendarne knjige Dosje kuhinja obračunava se sa svijetom jela i kuhara duhovitošću, cinizmom, stilom, inteligentnom zlobom i beskompromisnom kritikom. Sirove slasti nova je doza Bourdainovih nemilosrdnih i iskrenih gastronomskih ispovijesti koju ćete progutati u jednom zalogaju!
Poput svog idola Boba Dylana, čim pokrene trend, ostavlja ga za sobom. No sada je opet tu, piše o šefovima kuhinja i restoranima, s onim istim žarom koji je Dosje kuhinju učinio tako neodoljivim.
Time
Bourdain poznaje svijet o kojem piše, ima dobar ukus i stil koji prirodno osvaja... Bourdain je beznadni romantičar kad je riječ o jelu i ljudima koji ga pripremaju.
New York Times Book Rewiev
Svemu što napiše Bourdain doda osobnu notu. U urnebesno smiješnom eseju opisuje svoja uporna nastojanja da odvrati kćer od brze hrane uvjeravajući je da klaun Ronald McDonald ima buhe.
Washington Post
Bourdain bez zadrške opisuje život u kuhinjama američkih restorana, pišući istovremeno autobiografiju i vodič kroz tajne zanata.
Guardian