PoluSvijet: Zima

Special cijena 63,00 kn Redovna cijena 70,00 kn
  • Jezik izvornika: engleski

  • Prijevod: Patricija Vodopija

  • Broj stranica: 472

  • Datum izdanja: studeni 2012.

  • ISBN: 978-953266415-7

  • Naslov izvornika: The Demi-Monde: Winter

  • Vrsta uveza: tvrdi s ovitkom

  • Visina: 225 mm

  • Težina: 685 g

Rok isporuke: tri radna dana.

Besplatna dostava: za narudžbe iznad 250,00 kuna.

Vrijedi za područje Republike Hrvatske.

PoluSvijet je najnaprednija računalna simulacija ikad stvorena. Zamišljen kao poligon za pripremu vojnika za traumatičnu stvarnost urbanog ratovanja, on predstavlja virtualni svijet u kojem se neprekidno vodi građanski rat. Njegovim stanovništvom od trideset milijuna digitalnih likova vladaju dvojnici nekih od najokrutnijih tirana u povijesti čovječanstva, poput arhitekta holokausta Reinharda Heydricha i Staljinova glavnog krvnika Berije.
Nešto je međutim gadno pošlo po zlu u PoluSvijetu i kći predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Norma Williams, ostala je zatočena na tom užasnom mjestu. Zadatak njezina spašavanja povjeren je osamnaestogodišnjoj Elli Thomas, ali kad Ella uđe u PoluSvijet, shvaća da nije sve onako kako se čini, da njegovi računalni zidovi jedva uspijevaju zadržavati zlo unutar svojih granica, a da je Stvarni svijet u većoj opasnosti no što to itko sluti.
PoluSvijet: Zima prva je od četiri knjige Roda Reesa, koje donose veoma zanimljivu i neponovljivu mješavinu SF-a i trilera. Ova nas knjiga vodi na uzbudljivo putovanje u cyber realnost. A ovo je tek početak...

Eksplozivno i kreativno pravi je opis Reesove knjige PoluSvijet: Zima. Osvojila me načinom na koji balansira na oštrici između sadašnjosti i budućnosti. Triler koji će vas zaokupiti.
James Rollins, autor bestselera The Devil Colony

Zanimljiva knjiga, svojevrsni knjiški križanac Matrixa i Igara gladi. The Bibiliophilic Book Blog

PoluSvijet: Zima epska je cyber priča, koja propituje ideologije i stvarnost promatrajući ih s gledišta virtualnog svijeta koji je postao i suviše realan.
Caitlin Orton

Ovo je tek početak briljantne serije u kojoj se pretapaju znanstvena fantastika i triler, steampunk i distopija.
Bookreporter

Čitajući Reesa zabavljat ćete se satima....
Peter Coleborn, British Fantasy Society