Ne reci da nemamo ništa i Tajni život moje majke

43,53 €
  • Vrsta uveza: tvrdi s ovitkom

  • Visina: 225 mm

  • Težina: 1 240 g

  • Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 43,53 €

Rok isporuke: tri radna dana.

Besplatna dostava: za narudžbe iznad 35,00 €.

Vrijedi za područje Republike Hrvatske.

U praznično produljenoj Vikend akciji s 40% popusta do 26. 6.! Samo u Frakturinoj web-knjižari. Možete naručiti i e-poštom na [email protected] ili telefonom na 01/3357863. Za kupovinu iznad 200 kn poštarina je besplatna i vrijedi za dostavu u Hrvatskoj. 

Ne reci da nemamo ništa Madeleine Thien

Ne reci da nemamo ništa veličanstveno je ispripovijedana priča o Istoku i Zapadu, hipnotička saga o glazbi i tišini, koja je Madeleine Thien pretvorila u književnu zvijezdu. Madeleine Thien s mnogo je humora i ljepote, srčano i sa zadivljujućim razumijevanjem napisala roman o ljubavi i izdaji, o snazi i privrženosti u najtežim vremenima. Ne reci da nemamo ništa intimna je i duboko politična knjiga, nezamjenjivo ukorijenjena u Kinu, ali još više – u glazbu ljudskog postojanja.

“U središtu ove ambiciozne sage o totalitarnoj Kini stoje glazba i glazbenici progonjeni tijekom Maove kulturne revolucije… razdoblja u kojemu je klasična glazba morala preživljavati u tajnosti, kao zabranjena ljubav.” – Sunday Times

“Zavodljivo... Velika saga koja se odmotava kao svila... Virtuozno.” – The New York Times

 

Zapad Julije Franck

Nije jednostavno napisati roman o prebjezima iz DDR-a koji odiše duhom epske pravde, a pogotovo napisati ga za publiku koja, kad je o povijesti dviju Njemački riječ, zna samo za gorljivu sumnju ili blagu nostalgiju. Julia Franck u tome je uspjela... Ona ne želi poravnati račune s DDR-om – za takvo što predobra je spisateljica. – Frankfurter Allgemeine Zeitung

Zapad je napet poput trilera, no ponajprije je jezično remek-djelo. – Neue Zürcher Zeitung

Julia Franck od početka je imala izniman osjećaj za tempo pripovijedanja. Maestralno opisuje neizgovorivo u odnosima dvoje ljudi.
Berliner Zeitung