Nanovo čitamo klasike

Nanovo čitamo klasike

Od književnosti tražiš vrhunsku kvalitetu, a od knjige luksuz po razumnoj cijeni?

Nakladnička kuća Bodoni otvara vrata u odaje svjetske i domaće literature.

 

Bez obzira na to voliš li sjaj suvremenih klasika ili finu patinu svevremenskih naslova, tu ćeš pronaći nešto za sebe. Otkrij vječni hit svjetske književnosti, roman Idiot Fjodora Mihajloviča Dostojevskog, koji će novi prijevod Ivane Peruško približiti mlađim čitateljicama i čitateljima.

Zaljubi se u Obiteljski rječnik talijanske književnice, prevoditeljice i intelektualke Natalije Ginzburg, u prijevodu Ane Badurine, koji vješto isprepliće privatno i političko u velikoj priči o ratu, ljubavi i prijateljstvu. Neka te nadahne Dnevnik spisateljice, zapisi jedne od najznačajnijih engleskih spisateljica Virginije Woolf, koje je iz oko 2000 stranica izabrao i priredio njezin suprug Leonard Woolf, a na hrvatski prevela Anda Bukvić Pažin.

 

U ožujku nanovo čitamo klasike.

Zašto? Jer ove i brojne druge naslove možeš pronaći u novim, prekrasnim izdanjima nakladničke kuće Bodoni, opremljenima ilustracijama ili fotografijama najboljih slikara, fotografa i dizajnera, uvezanima u tvrdi uvez, s pokaznom vrpcom i u dekorativnoj, kolekcionarskoj kutijici. Svrati u Knjižaru Fraktura (Ulica kneza Mislava 17, Zagreb) ili posjeti našu web knjižaru i skupi ih sve!

Za svaku drugu jeftiniju kupljenu knjigu dobivaš 50 % popusta na odabrane naslove nakladničke kuće Fraktura, redom klasika svjetske i domaće književnosti poput Georgija Gospodinova, Amosa Oza i Olge Tokarczuk.

 

Prijavi se na naš newsletter i budi prvi u redu za hit naslove koji te čekaju! Saznaj sve o našim promocijama, akcijama i mjesečnim preporukama najboljih knjiga.

 

Osjeti moć književnih klasika.

 

Fraktura – najbolja literatura!

Prikaži kao Rešetka Popis

1-12 od 57

Prikaži kao Rešetka Popis

1-12 od 57