Mračna mjesta

Special cijena 17,80 € Redovna cijena 19,78 €
  • Jezik izvornika: engleski

  • Prijevod: Zrinka Budak

  • Broj stranica: 384

  • Datum izdanja: travanj 2015.

  • ISBN: 978-953266628-1

  • Naslov izvornika: Dark Places

  • Vrsta uveza: meki

  • Visina: 225 mm

  • Težina: 480 g

  • Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 0,00 €

Rok isporuke: tri radna dana.

Besplatna dostava: za narudžbe iznad 35,00 €.

Vrijedi za područje Republike Hrvatske.

Libby Day bilo je sedam godina kad su joj majka i sestre stradale u ubilačkom pohodu pobjesnjelog sotonista. Jedina je preživjela noćni masakr, a na suđenju je tvrdila da je njezin petnaestogodišnji brat Ben ubojica. Kad ostane bez novca, dvadeset četiri godine poslije prisiljena je na suradnju s Kill Clubom. Članovi te neobične organizacije opsjednuti su davnim ubojstvima, ali pritom uvjereni u Benovu nevinost. Uz njihovu pomoć Libby počinje potragu za istinom koja će razbuditi stare sablasti i dovesti je do šokantnih otkrića...

Autorica Oštrih predmeta i Nestale, Gillian Flynn napetim trilerom Mračna mjesta osigurala je svoje mjesto među najboljim suvremenim piscima ovog žanra. Uspoređuju ga s Plodovima gnjeva Johna Steinbecka i Twin Peaksom Davida Lyncha, doživio je brojna izdanja diljem svijeta, a u pripremi je i film sa Charlize Theron u glavnoj ulozi. Jezovito, uzbudljivo i nepredvidljivo.

Gillian Flynn zbilja je izvrsna, pametna, oštra i uvjerljiva pripovjedačica s nadarenošću za makabrično.
Stephen King

Napeti triler istinske strave iz pera autorice koja doista ima dara ispričati takvu priču.
Chicago Tribune

Kad se otkrije istina, ona je toliko pomaknuta da je čak ni najpronicljiviji čitatelji nisu uspjeli predvidjeti.
Publishers Weekly

Istinski šokantan rasplet!
Romantic Times

Pametno, zanimljivo i uznemirujuće. Mračna mjesta zacementirala su Flynničino mjesto među velikim piscima kriminalističkih romana.
Crimespree

Evociranje života u malom gradu i njegovih disfunkcionalnih stanovnika podjednako je jezivo fascinantno kao i Capoteovo novinarsko prepričavanje pravoga obiteljskog masakra u Hladnokrvnom ubojstvu, na koje i podsjeća po svojoj sablasnosti.
Daily Mail

Likovi su toliko realistični – toliko pravi da bi mogli iskoračiti sa stranice... nagovještaji onoga što se stvarno dogodilo obitelji Day drže vas u napetosti dok slijedite neodoljivi put prema istini. Ne može se prestati čitati!
Bookreporter.com

Kao da ste na jednome mjestu sabrali Smrt u obitelji Jamesa Ageeja, Plodove gnjeva Johna Steinbecka i Twin Peaks Davida Lyncha. Zapravo, teško je zamisliti neku drugu spisateljicu, možda uz iznimku Flannery O’Connor ili Joyce Carol Oates, koja može tako hrabro pisati o nasilju.
Berkshire Living

Čitaj u e-izdanju!