Digital Yard Sale

Digital Yard Sale – jer knjige pripadaju čitatelju!

U maniri prave dvorišne rasprodaje iznijeli smo knjige u svoj (digitalni) prostor, spustili im cijene toliko da nećete moći povjerovati i sada vas pozivamo da prokopate po izloženome i pronađete upravo ono što vam nedostaje, baš onu knjigu koju odavno želite.
O čemu je riječ?
Ovo su naslovi kroz koje je Fraktura i postala – Fraktura, knjige kojima smo se izgradili kao čitatelji i kao nakladnik. Značajne i vrijedne knjige koje se više ne mogu prodavati i moraju se arhivirati. Prije povlačenja iz prodaje nudimo ih vama jer želimo da knjige dođu do čitatelja i – podjednako važno – da čitatelji dođu do knjiga.
Nakon što završi naša digitalna dvorišna rasprodaja, ove knjige više se nigdje neće moći kupiti, ni u knjižarama, ni u našoj web-knjižari. Posljednja je prilika da ugrabite ove naslove, a dobar dio njih ostao je u jako malom broju primjeraka, pa treba i požuriti.
Svi naslovi stoje od 9 do 39 kuna, a izbor je bogat i šarolik. Navalite!

Zbog velikog interesa za akciju može se dogoditi da naručite knjigu koje više nema s obzirom na to da je riječ o posljednjim primjercima, a sistem ne može u stvarnom vremenu pratiti realno stanje zaliha. U slučaju da se to dogodi, račun će Vam se umanjiti za cijenu te knjige.

Samo u Frakturinoj web-knjižari do  27. 5. ili do isteka zaliha. Možete naručiti i e-poštom na prodaja@fraktura.hr. Knjige će Vam biti dostavljene u roku 5 - 7 radnih dana. Za kupovinu iznad 200 kn poštarina je besplatna i vrijedi za dostavu u Hrvatskoj. (Promotivni kodovi ne vrijede za knjige s akcijskim popustima.)

Prikaži kao Rešetka Popis

Broj stavki: 1

Postavi padajućim redoslijedom
Kupujte po
Prikaži kao Rešetka Popis

Broj stavki: 1

Postavi padajućim redoslijedom