Akcije

SVE AKCIJE NAKLADNIČKE KUĆE FRAKTURA!

U Frakturi kupuj hit knjige po akcijskim cijenama. Najčitaniji naslovi - od beletristike, publicistike, biografija i slikovnica – iz pera poznatih autora.

Književni karneval u Frakturi

 

Sanjariš o toplijim danima, dalekim krajevima iz knjiga? Plesu pod maskama na ulicama Rija i nezaboravnim trgovima Venecije?

Ove veljače ne moraš sanjati – za sebe odaberi najljepše maske! Uz povorku i tople krafne, karneval je prilika da budeš bilo tko, da barem jednom godišnje živiš u svijetu iz mašte. Kao i književnost, karneval otvara svoja vrata svima. Bez obzira na to tko želiš biti, s Frakturom nećeš pogriješiti. Proputovat ćeš cijeli svijet, otkriti šarenilo likova i priča – na karnevalu najbolje literature!

Prošeći do Knjižare Fraktura (Ulica kneza Mislava 17, Zagreb) ili posjeti našu web knjižaru i pronađi nove hitove koji će obilježiti 2024. godinu, kao i odlične ponude na našoj zimskoj rasprodaji. Izaberi masku koju nećeš htjeti skinuti čitave godine – pridruži se književnom karnevalu!Prijavi se na naš newsletter i budi prvi u redu za hit naslove koji te čekaju! Saznaj sve o našim promocijama, akcijama i mjesečnim preporukama najboljih knjiga.

Fraktura – najbolja literatura! 

 

 

 

 

Ostale promocije   

Komplet za cilu familiju

Izaberite tri favorita među naslovima naše Tisje.

 

 

Krimi komplet

Ako još niste, sakupite sve naslove iz serijala Larsa Keplera!

 

 

Opasan komplet

 

 

Komplet Mišići

Razveselite svoje najmlađe Kućom mišić po super cijeni U kompletu se nalazi kućica, namještaj, figurice i naravno, najdraži mišići Sam i Julija. 

 

 

Dječji kompleti