Crna Vučica

Special cijena 19,79 € Redovna cijena 21,99 €
  • Jezik izvornika: španjolski

  • Prijevod: Ivana Jandras-Szekeres

  • Broj stranica: 424

  • Datum izdanja: travanj 2024.

  • ISBN: 978-953358727-1

  • Naslov izvornika: Loba Negra

  • Vrsta uveza: Meki

  • Težina: 444 g

  • Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 21,99 €

Rok isporuke: tri radna dana.

Besplatna dostava: za narudžbe iznad 35,00 €.

Vrijedi za područje Republike Hrvatske.

Stiže željno iščekivani nastavak “Crvene kraljice”! Crnu vučicu Juana Gomeza Jurada naruči u pretprodaji uz 10% popusta i besplatnu dostavu do 19. svibnja.

 

Antonia Scott ima neobičan dar: njezin um radi brže, bolje i snažnije… drugačije od svih drugih. Zbog toga je i postala Crvena Kraljica, središnja figura tajnoga policijskog projekta, sposobna vidjeti ono što drugima izmiče i riješiti naizgled nerazmrsive zločine. Ali kao supruga i majka Antonia se osjeća sve, samo ne uspješnom. Zbog napada koji je ciljao nju suprug joj već godinama vegetira u komi, a ona ne uspijeva približiti se sinu, nad kojim je izgubila skrbništvo. Možda baš zato, Antonia Scott svakoga dana tri minute provede razmišljajući o samoubojstvu. Možda baš zato, ne boji se ničega osim sebe.

No što ako se ulozi povećaju? Ako vani vreba druga, još opasnija lovkinja? Dolazi li sa strahom i mogućnost iskupljenja?

Crna Vučica dugoočekivani je nastavak međunarodne književne senzacije Crvena kraljica, kojim nas Juan Gómez-Jurado još jednom uvodi u jedinstveni, neusporedivi svijet Antonije Scott, junakinje u kojoj se vještine i prkos Lisbeth Salander spajaju s umom Sherlocka Holmesa.

Kad na jugu Španjolske u besramno skupoj vili bude smaknut rizničar ruskog mafijaškog klana, a njegova trudna supruga Lola Moreno uspije pobjeći ubojicama, inspektor Jon Gutiérrez i Antonia Scott pozvani su da se pridruže partiji koju moraju igrati i lukavo i brzo, jer svaka pogreška u njoj plaća se životom. Od sunčanih krajolika Anda­luzije do snježnih vrhunaca Sierre de Guadarrame, Antonia Scott pred svojim će demonima bježati, samo da bi ih u furioznoj završnici napokon susrela, suočavajući se s protivnikom kakvog dosad nije upoznala. Crna Vučica roman je koji će vas progutati, još jedan trijumf velikog majstora trilera Juana Gómez-Jurada.

Tko je i zašto brodskim kontejnerom iz St. Peterburga u Španjolsku poslao devet mladih žena, devet ugušenih leševa? I što to čuva lijepa mafijaševa udovica, toliko vrijedno da je za njezinim tragom poslana zvijer kojoj čak i okorjeli ruski mafijaši ime izgovaraju šaptom – Černaja Volčica – Crna Vučica?

 

“Nepredvidiv zaplet, nezaboravan glas, ali prije svega ona: Antonia Scott. Lisbeth Salander konačno je dobila nasljednicu.”

Fabiano Massimi

 

“Roman s mnogo slojeva, prekrasno napisan i s likovima kakve nećete pronaći ni u jednom drugom trileru… nevjerojatno.”

Vanity Fair

 

“Novi književni fenomen dolazi iz Madrida i zove se Juan Gómez-Jurado.”

La Repubblica

 

“Najbolji europski pisac trilera u ovom trenutku.”

Zenda