Okreni najbolju stranicu ljeta

Fraktura – najbolja literatura zaposjeda centar Zagreba i u prostoru kluba Vinyl (Bogovićeva 3) od ponedjeljka 1. do subote 6. srpnja postavlja uzbudljivu pop-up knjižaru!


U našoj knjižari, koja će se svaki dan od 10 do 21 sati moći posjetiti u prostoru dobro poznatoga gradskoga kluba, moći ćete pronaći više od 300 naslova vrhunske književnosti, najboljeg što nudi suvremena beletristika i publicistika. Cijene su snižene od 20 do 60%, ali ne samo to!

Za cjelokupni asortiman vrijedi pravilo "3 za 2", što znači da možete odabrati tri knjige, a platiti samo dvije!

Mislili smo i na ljetno osvježenje, pa za potrošenih 200 kuna dobivate bon za piće po izboru u vrijednosti 20 kuna. Odmah uz piće možete prolistati svoj svježi knjiški ulov na živahnoj gradskoj terasi ili u klimatiziranom interijeru kafića.

Uz najbolju beletristiku i publicistiku, klasike i suvremene klasike, hitove, krimiće i trilere, bogat i šaren izbor naslova, Fraktura je u Vinylu za vas za svaki dan pripremila i niz zanimljivih književnih događanja, predstavljanja knjiga, razgovora s piscima i prevoditeljima

Ako ne možete do Vinyla, ponudu "3 za 2" za vas smo pripremili i u našoj web-knjižari. Ondje sve do 19. 8. izaberite BILO ŠTO, u košaricu stavite tri knjige, a platite samo dvije. Akcija se primjenjuje na sve naslove u našoj web-knjižari, a proces možete ponoviti koliko god vas puta volja, pa vam je besplatna i šesta, deveta, dvanaesta… svaka treća knjiga koju izaberete!

Opskrbite se knjigama koje nećete čitati samo na moru, uz bazen, u planinama ili gdje god kanite provesti ljetni odmor, već onima koje ćete obožavati bez obzira na godišnje doba i meteorološke prilike, knjigama koje ćete uvijek željeti imati uza se.

Dođite u Vinyl i družite se s nama, družite se s piscima i prevoditeljima, družite se – s knjigom!

Vidimo se!

Vaša Fraktura