U vrijeme nesigurnosti, neizvjesnosti i straha, u vrijeme kad do nas dolaze proturječne informacije i katkad smo zbunjeni i ne znamo kome vjerovati, u vrijeme kad shvaćamo da počinju vrijediti neka nova pravila i da davno izgrađeni sustavi vrijednosti možda više nisu onoliko čvrsti koliko smo mislili da jesu, važno je imati nešto u što se možemo pouzdati. Važno je pronaći mir i utjehu i ne zaboraviti na sebe.

Svi se s ovakvom situacijom susrećemo prvi put, ona je u našim životima novost i nepoznanica, a kako bismo se u tom novom lakše snašli, može nam pomoći savjet Jorgea Bucaya, glasovitog psihoterapeuta i pisca, poznavatelja ljudske duše čije su priče promijenile život milijunima.

Jorge Bucay odlučio je poslati poruku utjehe ekskluzivno svojim hrvatskim čitateljima. Ispričao nam je jednu priču iz koje mnogo toga možemo naučiti o svijetu oko sebe, ali i – o sebi samima.

Poslušajte što Bucay ima reći, poslušajte njegovu poruku i zakoračite u svijet s novom sviješću, s osmijehom, ali i s oprezom.